Velkolepý návrat se zatím nekoná. Sia pořídila k nezajímavé novince "Gimme Love" nezajímavé video

20.10.2023 18:37 - David Böhm | foto: Warner Music

Už před měsícem potěšila své fanoušky zpěvačka Sia, která na příští rok oznámila nové album "Reasonable Woman". Ještě větší radost jistě měli ti, kteří už pomalu přestali doufat v písně Sia o Sie. V tomto duchu se totiž naposledy nesla skvělá deska "1000 Forms Of Fear" z roku 2014. Po ní následovaly Siiny písně pro jiné, v naší redakci i v létě poslouchané Siiny Vánoce, zapomenutá spolupráce s Labrinthem a Diplem a také Sia pro film. Jenže ouha, novinka "Gimme Love" zůstává vzhledem k vysokým standardům této Australky daleko za očekáváními.

Zní totiž tak, jako by vypadla právě ze zmíněné řadovky "This Is Acting", tedy dost zaměnitelně. Osvědčeným Jessem Shatkinem produkovaná skladba sice má hitový nápřah, bohužel ale dost podbízivý. Nepomůžou ani pěkné výšky, jichž se Siin hlas několikrát dotkne. Vtipné je, že tvář skrývající interpretka si je nedostatečné kvality songu sama vědoma. "Podle mě to bylo líné psaní. Takže jsem si ani nemyslela, že by se píseň dostala na album. Ale mí manažeři říkali, že jde o dobrý singl. Slibuji, že na desce najdete lepší věci. Moc se těším," prokecla se v interview pro Apple Music.

Doprovodné video výsledný dojem nijak nezlepšuje, neboť v něm pouze tři minuty sledujeme zpěvačku s obrovskou parukou a ostatní lidi různých etnicit a věků nadšeně juchat. Pokud se vám samotná skladba líbí, zřejmě vám bude klip režírovaný samotnou Siou stačit, ostatním nejspíš nezbyde, než si pustit například mnohem originálnější videoklip "The Greatest".

Inu, snad na albu plánovaném na příští jaro najdeme lepší kousky. Ve stejném rozhovoru interpretka mimochodem prozradila své dva favority - "I Forgive You" a "Go On". Slibuje také hluboce osobní a introspektivní témata, která se dotknou sebepoznání, duševního zdraví a komplexnosti lidských emocí. Zřejmě tak naráží také na to, že až před dvěma lety byla ona sama diagnostikována s autismem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY