"I Forgive You". Sia láká na novou desku zatím nejsilnějším singlem z ní

14.04.2024 12:07 - Josef Martínek | foto: Atlantic Records

Vydání očekávané nové studiovky Sii "Reasonable Woman" se blíží, a tak australská interpretka zvyšuje frekvenci uvolňování singlových ochutnávek. Po loňském rozpačitě přijatém pilotu "Gimme Love" a únorové zdařilé spolupráci s Kylie Minogue "Dance Alone" představila na začátku dubna lehce experimentální song "Incredible" s Labrinthem. A nyní přihazuje kousek s názvem "I Forgive You", který z celé čtveřice zní nejslibněji.

Jde o totiž o zpěvaččinu typicky melodramatickou baladu, v níž vyniknou především její charakteristicky zbarvený hlas a emoce, které skrz něj dokáže vykřesat. Spíše než precizně vyprodukované superhity "Chandelier" či "Elastic Heart" evokuje novinka její tvorbu pro film, třeba skladbu "Angel By The Wings" z roku 2016.

Podobnost nemusí být náhodná, protože umělkyně ji s producentem Gregem Kurstinem složila zhruba ve stejné době. Původně ji právě před osmi lety pod názvem "Je te pardonne" nahrál konžský umělec Maître Gims se Siou jako hostující vokalistkou.

Recyklace v tomto případě nevadí, nová autorčina verze svými syrovými vokály a srdcervoucím projevem snadno strhne. Zda se něco podobného povede také dalším písním z avizované desky, zjistíme 3. května, kdy "Reasonable Woman" vyjde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY