Sia přidala na svou skvělou vánoční desku další dvě písničky

07.11.2021 12:11 - Honza Balušek | foto: Atlantic

Vánoční alba mají většinou krátkou dobu spotřeby. Jsou ovšem výjimky, které se každý rok vracejí, a také ještě speciálnější výjimky, které se dají poslouchat i jindy než v několika týdnech před svátky. Mezi ně bezpochyby patří i deska "Everyday Is Christmas", kterou v roce 2017 vydala Sia. Je tak moc dobrá, že se dokonce propracovala na pátou příčku nejlepších nahrávek toho roku v žebříčku musicserveru. Není se tedy co divit, že každý další song se zimní tematikou od této zpěvačky potěší.

Sia - Everyday Is Christmas (Snowman Deluxe)
© Atlantic
V digitálně streamovací době už není třeba vydávat hned celá alba, umělci mohou prostě jen několik nových kousků přilepit k již vydané nahrávce. Australská pěnice tak původně desetipoložkovou kolekci v rámci deluxe edice před časem obohatila o tři písničky a letos jsme se dočkali dalších novinek. Deska s doplněným názvem "Everyday Is Christmas (Snowman Deluxe Edition)" obsahuje kromě nové, podivně zpomalené tiktokové verze skladby "Snowman" s podtitulem "Slowed Down & Snowed In Remix", která vyšla samostatně už před rokem, také dvě zbrusu nové vánoční klasiky, pomalou "Pin Drop" a rychlou "Santa Visits Everyone".

Snad si jimi ona i její fandové spraví chuť po letošním ne zrovna příznivě přijatém filmu "Music" a o něco lepším soundtracku k němu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY