Kylie Minogue v "Tension" ukazuje, jak vypadá klubové nebe

04.09.2023 16:47 - Honza Balušek | foto: Darenote

Kylie Minogue svou novou desku "Tension" ohlásila už v květnu, kdy z ní do světa vyslala pilotní singl "Padam Padam". Pak si ovšem několik měsíců vychutnávala její celosvětový úspěch a s další novinkou - rovnou s titulním songem nového alba - přichází až nyní.

A je to jízda. Pětapadesátiletá Australanka po nahrávce "Golden", ovlivněné country, a následné žánrově jasně nazvané "Disco" zamávala rádiím a místo friendly zvuku tentokrát vsadila na hutný taneční spodek, kterým jednoznačně míří do klubů. Potvrzuje tak své sliby, že chystaná kolekce bude inspirovaná elektronickou hudbou a housem devadesátých let. Dojem z rozjetého songu umocňuje fantaskně vypadající videoklip Sophie Muller, v němž si zpěvačka zahrála několik rolí.

Šestnáctá studiovka Kylie Minogue vyjde 22. září a předobjednat na CD i LP si ji můžete třeba v našem shopu. Ke dříve oznámeným jedenácti písničkám na běžné edici přibyly další tři, na které se můžeme těšit na deluxe verzi alba. Jedná se o songy "Love Train", "Just Imagine" a "Somebody to Love".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY