Kylie představuje zbrusu nový remix svého hitu "Padam Padam"

29.07.2023 17:27 - David Věžník | foto: BMG

V pátek 21. července vydala Kylie Minogue třetí a poslední oficiální remix svého hitového singlu "Padam Padam". Čerstvou úpravu vytvořila její australská kolegyně HAAi.

Celosvětová senzace a píseň léta 2023 "Padam Padam" vyšla letos v květnu a od té doby nasbírala více než 44 milionů streamů po celé planetě a strávila čtyři týdny v britské top 10.

V průběhu letošního ročníku festivalu Glastonbury odehrála HAAi neuvěřitelný Djský set. Exkluzivně do něj zařadila i svůj remix songu "Padam Padam" coby návnadu na jeho blížící se oficiální vydání… a přivedla dav k šílenství.

"Pocházím z Austrálie, Kylie miluju už od dětství a bylo mi velkou ctí přispět remixem písně 'Padam Padam'. Na originál jsem tančila se svými přáteli tolikrát, že to ani nedokážu spočítat, vytvořit remix tak šlo samo," popisuje HAAi a dodává: "Vznikl v podstatě o jednom víkendu, v průběhu čtyř přeletů mezi několika evropskými festivaly. A bylo neskutečné sledovat, s jakou láskou ho lidi napříč kontinentem přijímají. Mám radost, že se tak můžu podílet na tom, že si to Padam můžeme broukat dál."

Remix od HAAi doplnil už vydané úpravy songu "Padam Padam", které mají na svědomí Jax Jones a ABSOLUTE., a doplňuje tak oficiální remixový balíček.

Kylie mezitím dokončuje práce na nové studiovce "Tension", jejíž vydání je naplánováno na 22. září. Album bude obsahovat jedenáct skladeb plných bezstarostných popových melodií, které mají za úkol jediné: přinést radost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY