Kylie Minogue láká na podzimní album letní hitovkou "Padam Padam"

19.05.2023 19:23 - David Věžník | foto: BMG

Jak už od nás možná víte, chystá Kylie Minogue na září dlouho očekávanou desku "Tension". Tu bude otevírat hypnotická electro skladba "Padam Padam", která vyšla ve čtvrtek 18. května jako první singl rovnou i s videem. Na snímek od režisérky Sophie Muller se můžete podívat pod článkem.

Dle tiskové zprávy hledá australská diva v jedenácti písních potěšení, užívá si každého okamžiku a vše přetváří v radostné popové melodie. "Řekla bych, že výsledek je směsí osobní reflexe, jakéhosi opouštění klubu a melancholického opojení," popisuje kolekci. Na té spolupracovala s řadou producentů. Hned sedm skladeb produkovali a spolunapsali její dlouholetí spolupracovníci Biff Stannard a Duck Blackwell.

"Moc se mi líbilo být opět ve studiu se svými spolupracovníky, ale mohla jsem také využívat možnosti nahrávání na dálku, na které jsme si všichni zvykli - moje mobilní studio se ode mě ostatně rok a půl nehnulo ani na krok!" vzpomíná Minogue na natáčení a dodává: "Album je směsí písní, které jsem napsala, a skladeb, které mě opravdu oslovily. Tvorba této desky mi pomohla překonat náročné období a oslavit přítomnost. Doufám, že bude posluchače provázet na jejich vlastních cestách a stane se součástí jejich příběhů."

Tracklist šestnácté řadovky od Kylie Minogue je následující: Padam Padam, Hold On To Now, Things We Do For Love, Tension, One More Time, You Still Get Me High, Hands, Green Light, Vegas High, 10 Out Of 10, Story.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY