Rob Grant a jeho dcera Lana Del Rey podruhé. Do procítěné klavírní balady "Hollywood Bowl" oba vložili vše

09.06.2023 13:11 - Kateřina Spacek | foto: Chuck Grant

Devětašedesátiletý hudebník Rob Grant vydal v pátek své debutové album "Lost At Sea". Deska se těší velké pozornosti z jednoho prostého důvodu: z Robovy dcery Lizzy je totiž dnes Lana Del Rey. A svému otci na nahrávce hostuje hned v několika písních.

O titulní "Lost At Sea" jsme se již zmiňovali před několika dny. Nyní dvojice představuje další společný počin, "Hollywood Bowl". Svůj název dostal podle místa, ve kterém slavná zpěvačka nejednou vystupovala. A na tento fakt dokonce upozorňuje i v textu: "Twice I sang at the Hollywood Bowl | And my dad plays just like Billy Joel | And I'm young when I'm old and I'm old when I'm young when I'm old | At the whims of my heart and my soul."

Tato klavírní balada je ale přece jen o něco procítěnější než zmiňovaná "Lost at Sea". Zároveň nezní tak temně jako mnohé z Laniných songů. Přesto se i zde objevují její oblíbené popkulturní narážky. Výsledek si můžete poslechnout níže.

Tracklist alba "Lost at Sea" je následující: Moon Rise Over The Ocean, Setting Sail On A Distant Horizon, Lost at Sea, feat. Lana Del Rey, The Texture Of Dreams, The Poetry Of Wind And Waves, A Beautiful Delirium, Deep Ocean Swells, My Deep Blue Dream, Reflections Of Light On Water, In The Dying Light Of Day: Requiem for Mother Earth, A Delicate Mist Surrounds Me, The Mermaids Lullaby, Song Of The Eternal Sea, Hollywood Bowl, feat. Lana Del Rey.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY