Guns N'Roses vydali osvěženou verzi hitu "November Rain"

06.11.2022 14:26 - Jiří V. Matýsek | foto: Geffen

Guns N' Roses připravili na listopad výroční reedici svých klíčových nahrávek "Use Your Illusion I & II". A jak už u podobných počinů bývá zvykem, vyjdou v několika variantách.

K dispozici bude mimo jiné i výpravný box, který obsáhne dvanáct vinylů (respektive sedm CD) a Blu-ray disk, dále stostránkovou knihu a sbírku drobností. Připraven je i set obou alb na čtyřech LP společně se slipmatem a klasická vydání na vinylech a CD. Všechny edice si můžete už teď předobjednat v našem e-shopu.

Ačkoliv bonusového hudebního materiálu v podobě dvou dobových živáků se dočkají jen ti, kteří sáhnou po zmíněné velké krabici, jedné novinky se dočkají všichni. Hitová skladba "November Rain" je zde totiž v novém remixu, který se poprvé opírá o živý padesátičlenný orchestr.

O nový mix se postaral Steven Wilson. Už v září o něm prohlásil toto: "Nová verze 2022 je stejný záznam jako originál a je pečlivě namixována tak, aby byla věrná originálu. Má ale novou orchestraci, která nahrazuje samplované zvuky, které byly použité tehdy."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY