- musicserver.cz">

Nová píseň od Guns N' Roses se může objevit "každým dnem"

19.07.2023 09:54 - Jiří V. Matýsek | foto: Katarina Benzova

Guns N' Roses jsou po svém velkolepém comebacku plně vytíženou koncertní kapelou, a na studiovou činnost mnoho prostoru nezbývá. Ostatně, proč by taky mělo, když tříhodinový setlist nacpaný hity bohatě stačí? Přesto vloni v únoru rockeři vydali EP "Hard Skool" s přepracovanými skladbami z éry desky "Chinese Democracy".

A o novém společném albu s původním jádrem formace Axl Rose, Slash a Duff McKagan se šušká už nějakou dobu. Detaily ale známy nejsou. I když...

Jak totiž nedávno prohlásil pódiový technik skupiny Tom Mayhue, Gáni skutečně připravují nový materiál. A ten by mohl vyjít už velmi brzy. "Vím, že kapela dělá na nové muzice, už má nahranou hromadu věcí. Takže nová hudba od Guns N' Roses bude velmi brzy. Vlastně si myslím, že první singl by mohl být venku každým dnem, takže možná něco uslyšíte velmi, velmi brzy," napsal na svém facebookovém profilu.

Co se zvuku aktuálně vznikajících songů týče, Mayhue se nechal slyšet, že se jedná o návrat k duchu debutu "Appetite For Destruction". Zvědavost je velká, tak uvidíme, co je na tom pravdy. U této partičky už jsme si zvykli na spoustu velkolepých prohlášení, a realita pak byla poněkud odlišná.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY