Shawn Mendes ve "When You're Gone" porozchodově smutní v rychlém tempu

16.04.2022 09:07 - Honza Balušek | foto: Fource PR

Shawn Mendes se poněkud konsternované (tehdy) přítelkyni Camile Cabello ve svém dokumentu "In Wonder" svěřil, že v podstatě všechny písničky, které kdy napsal, jsou o ní. A vypadá to, že v tom kanadský zpěvák bude pokračovat i potom, co už s ní netvoří pár. Počátkem roku se z rozpadu vztahu vyzpíval v baladě "It'll Be Okay" a nyní v tom pokračuje v další porozchodové písničce "When You're Gone".

Místo pomalé smuténky však nyní vsadil na rychlý rytmus a kytarový doprovod, nechybí samozřejmě chytlavý refrén, které tento rodák z Ontaria tak umí a které jeho publikum tak miluje. Videoklip poskládal bohužel pouze z koncertních záběrů, takže je sice fajn se podívat, jak má na koncertech plno, ale jednou vidět to stačí. Více šancí si ale bez problémů zaslouží živě nahraná akustická verze, která dokazuje, že Mendes není jen sladká tvářička, ale i schopný muzikant. Obě videa si můžete pustit níže.

Na nové desce Shawn Mendes sice pracuje, ale nic oficiálního k ní zatím nezveřejnil. To jeho expřítelkyně před pár dny vydala svou třetí řadovku nazvanou "Familia", kterou si můžete koupit na shopu musicserveru na CD v běžné i speciální edici a také na vinylu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY