Jacob Collier si na svou novou desku pozval plejádu hostů včetně Shawna Mendese či Chrise Martina

15.02.2024 12:56 - Honza Balušek | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

Hudební multitalent Jacob Collier, který loni v létě ohromil návštěvníky festivalu Colours of Ostrava, nejen neúnavně koncertuje, ale také skládá a nahrává. Na přelomu února a března se tak dočkáme jeho už páté studiovky, která dostala poněkud neoriginální název "Djesse Vol. 4".

Jak však jeho fanoušci vědí, u titulu kolekce neoriginalita končí, jinak se opět můžeme těšit na jízdu mezi žánry a také spousty hostů. Ti u něj ovšem nejsou tím hlavním, skutečně působí jen jako koření už tak povedených skladeb.

Collier ze šestnáctipoložkové kolekce stihl představit už šest písní ("Mi Corazón" s Camilem a "Witness Me" se Stormzym a Shawnem Mendesem si můžete pustit níže) a zveřejněný tracklist ukazuje, že se můžeme těšit na příspěvky mnoha hvězd, včetně Chrise Martina z Coldplay či Johna Legenda.

Britský sympaťák na podporu nového alba vyjede i na velké světové turné, které se naštěstí zastaví i v Praze. Domácí fanoušci se na jeho show mohou těšit 12. listopadu, kdy zahraje v pražském O2 universu.

Tracklist čtvrtého "Djesseho" bude následující: 100,000 Voices, She Put Sunshine, Little Blue (ft. Brandi Carlile), Wellll, Cinnamon Crush (ft. Lindsey Lomis), Wherever I Go (ft. Lawrence and Michael McDonald), Summer Rain (ft. Madison Cunningham and Chris Thile), A Rock Somewhere (ft. Anoushka Shankar and Varijashree Venugopal), Mi Corazón (ft. Camilo), Witness Me (ft. Shawn Mendes, Stormzy and Kirk Franklin), Never Gonna Be Alone (ft. John Mayer and Lizzy McAlpine), Bridge Over Troubled Water (ft. John Legend and Tori Kelly), Over You (ft. aespa and Chris Martin), Box Of Stars Pt. 1 (ft. Kirk Franklin, CHIKA, D Smoke, Sho Madjozi, Yelle and Kanyi Mavi), Box Of Stars Pt. 2 (ft. Metropole Orkest, Suzie Collier, Steve Vai and VOCES8), World O World (ft. The Aeolians of 2018 and Jason Max Ferdinand).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY