Camila Cabello a WILLOW v klipu k "psychofreak" šílí hlavou dolů

11.04.2022 14:42 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Camila Cabello vydala v pátek 8. dubna svou třetí sólovku nazvanou "Familia" (tu si na CD, deluxe CD i LP můžete koupit na shopu musicserveru) a po rozjásané latino hitovce "Bam Bam", v níž jí vypomohl Ed Sheeran, přišla s dalším singlem. I tentokrát se jedná o spolupráci, její hlas doplnila WILLOW, hudebně se ovšem dámy pustily úplně do jiných sfér.

I když je Camilina novinka výrazně inspirovaná jejími kořeny, aktuální singl nabízí dusivý zvuk, který odpovídá samotnému, nijak veselému textu. Pro WILLOW je to po delší době také výrazný úkrok stranou, jinak se totiž zhlédla v pop-punku a kromě své desky v tomto zvuku třeba nedávno zahostovala v hitovce "Emo Girl" Machine Gun Kellyho. Dámy daly v tomto případě dohromady výtečnou píseň, která vám sice nerozjasní den, ale od toho byl první zmíněný singl.

Podobně tíživý jako samotný song je i doprovodný vizuál, který je umístěn do jedné místnosti, v níž se dějí podivné věci. Děvčata chodí po stěnách, visí ze stropu a nápis EXIT vede opět na stejné místo. Skvělá práce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY