Camila Cabello a Ed Sheeran vyrážejí v "Bam Bam" na party

08.03.2022 15:34 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Camila Cabello vydala svou druhou desku "Romance" už na sklonku roku 2019, poté se ale rozhodně nenudila. Většinu pandemie strávila pěstováním lásky se Shawnem Mendesem (před několika měsíci se ale nakonec rozešli), zahrála a zazpívala si v další filmové verzi "Popelky" a samozřejmě také pracovala na třetí řadovce. Ta vyjde 8. dubna pod titulem "Familia" a aktuálně ji propaguje singl "Bam Bam", v němž jí vypomohl Ed Sheeran.

Zpěvačka se v novince dle svých slov snažila nahrát typickou latinskoamerickou písničku, ale s anglickým textem. A to se jí opravdu podařilo. Song je tak obrovsky pozitivní, že musí proměnit zamračený den v prosluněnou pláž i vám. A přesně to je i tématem videa, ve kterém Camila několikrát vyrazí na party, ale vždy se jí stane něco nepříjemného. To ji ale nikdy nezastaví a stále se baví a tančí dál. Je vidět, že oba protagonisté se během natáčení videa nepotkali, protože Ed je na zcela jiné party, ale různé kontinenty, na nichž lidé žijí, prostě občas vlezou ve filmování do cesty.

Snad ještě lepší a zábavnější než klip je živé provedení skladby v show Jamese Cordena. Zaujme už ladění pódia a vůbec všeho do zelena a pobaví způsob, jakým si rodačka z Havany poradila se Sheeranovou absencí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY