Rosalía v klipu "La Fama" ukáže The Weekndovi, zač je toho cha-cha

15.11.2021 13:15 - David Věžník | foto: Columbia Records

V den, kdy dokonalé album "El mal querer" oslavilo své třetí narozeniny, ohlásila Rosalía jeho nástupce. Bude se jmenovat "Motomami" a vyjde někdy v příštím roce. Jak bude znít, naznačuje pilotní singl "La Fama".

V něm se katalánská svého-času-bomba opět setkala se svým kanadským kolegou The Weekndem. Výsledek překvapí rytmy cha-cha, které - co si budem povídat - v pop music příliš často neslýcháme. (Díky tomu ovšem tuto píseň brzy dost možná brzy uslyšíme v jedné veřejnoprávní televizní taneční show, an ji nějakým tím sexistickým laskavým vtípkem představuje věčně usměvavý Váleček.

Doprovodné video režiséra vystupujícího pod pseudonymem Director X diváka zavádí do dekadentního baru, a to zrovna do okamžiku, kdy moderátor v podání nesmrtelného Dannyho Treja ohlašuje hlavní hvězdu večera. Tou je samozřejmě Rosalía. Zatímco zpívá verše o tom, jak zrádná může být sláva, svádí v publiku sedícího The Weeknda. Následuje taneček na pódiu, který ale dopadne... poněkud krvavě.

Jako je to hezké, ale na světě existují lepší songy a lepší klipy (a to i od obou zúčastněných). Uvidíme, s čím Španělka vyrukuje příště.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY