Marpo & TroubleGang vyrážejí na jarní klubovou "ANARCHY TOUR"

14.03.2019 11:52 - Hana Bukáčková | foto: Tomáš Beran

Od odchodu z kapely Chinaski byl rok 2018 pro Marpa jedním z nejúspěšnějších - vydal kritiky opěvovanou desku "Dead Man Walking", jako první český rapper vyprodal O2 arenu, na podzim poměrně v tichosti vydal biografii "Otakar III." a v závěru roku vyhrál v boxerském ringu nad Rytmusem.

Než vystoupí na řadě letních akcí a festivalů, odjede svou jarní šňůru označenou jako "ANARCHY TOUR", v rámci které zavítá do devíti měst České republiky. Jistým vrcholem bude koncert ve Velkém sále pražské Lucerny 18. dubna.

"Turné je inspirované hororovým thrillerem 'The Purge' režiséra Jamese DeMonaca. Stejně jako ve filmu lidi budou mít možnost pogovat a užívat si show naplno během vymezenýho času, který určí odpočet," uvádí Marpo a dodává: "Bude to naše zatím nejpropracovanější klubová show. Zatímco loňská tour pouze de facto představila album 'Dead Man Walking', tentokrát vezeme novou koncepční show. Na koncertech představíme nového bubeníka Miku Ronose a zazní nové ochutnávky z připravovaného alba TroubleGangu stejně jako tracky, které jsme dlouho, nebo ještě vůbec naživo nehráli."

Zastávky "ANARCHY TOUR 2019":
22. 3. Plzeň, KD Šeříková
30. 3. Hradec Králové, Denoche
04. 4. Most, Sportovní hala
05. 4. Třebíč, Roxy Club
06. 4. České Budějovice, KD Vltava
11. 4. Olomouc, S Klub
12. 4. Brno, Sono Centrum
13. 4. Ostrava, Brickhouse DOV
18. 4. Praha, Velká Lucerna



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY