Lenny a Marpovi vznikly pod rukama "Klenoty", zpěvačka v něm anglicky rapuje

11.10.2023 07:52 - Hana Bukáčková | foto: Tony Košař

Lenny a Marpo nejsou partnery pouze v osobním životě, ale občas i v hudbě. Po společných písních "Kruh" a "Easy" nyní dvojice přichází s novinkou nazvanou "Klenoty", která je na jejich poměry docela experimentem. Například v ní zpěvačka anglicky rapuje.

Nešlo však o plánovou spolupráci. "Vzniklo to tak trochu nevinně. Pomáhali jsme si navzájem se songama a najednou z toho vzniknul společnej song," poodhalil pozadí vzniku písně rapper. "S Otou vždycky tvrdíme, že nápad na další singl musí vzniknout organicky, ne za účelem marketingu nebo senzace. 'Klenoty' vznikly z chuti trávit spolu čas tvořením ve studiu. Nechtěli jsme si dávat konkrétní cíl, jen si užívat a být co nejvíc kreativní," dodává jeho drahá talentovaná polovička.

Klip plný přepychu natočil Ondřej Kudyn na zámku Lednice. "Klip jsme chtěli točit v honosném prostředí s tradicí a uměleckým přesahem," vysvětluje výběr lokace zpěvačka.

Není to špatné, ale mnohem více se mi líbili v "Easy". V novince mi zkrátka chybí Lenčin zastřený hlas s rockovým nádechem a obyčejnější pojetí klipu, i když chápu, že samotný název "Klenoty" o pojetí videa rozhodl sám. Někdy je ale méně více.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY