Richie Sambora opustil v průběhu turné Bon Jovi. Na neurčito

05.04.2013 14:59 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Bon Jovi
© reuters.com
Richie Sambora nebude dle serveru reuters.com pokračovat s Bon Jovi v současném turné. Nahradí ho prozatím kytarista Phil X, který už s kapelou vystupoval. Neznamená to ale, že by se rušil jakýkoli z prozatím naplánovaných koncertů, ohrožen tedy není ani ten pražský, který se má konat 24. června.

Sám kytarista na svůj Twitter pověsil tento vzkaz: "Jsem v pořádku, ale musel jsem zůstat v Los Angeles a postarat se o jistou osobní záležitost. Mám vás všechny rád a brzy se uvidíme."

Bulvární server TMZ.com spekuluje o jeho dlouhodobých neshodách s leaderem kapely Jonem Bonem Jovim. Ten ho prý neustále ponižuje a tématem hádek jsou i peníze. Další spekulace se týkají jeho problémů s alkoholem. Už v roce 2007 totiž Sambora absolvoval léčení, které si pro velký úspěch v roce 2011 zopakoval.

Právě dva největší kohouti v kapele se v roce 2009 dostali do Skladatelské síně slávy. Kapela zatím vydala za více jak třicet let své existence dvanáct řadových alb, kterých prozatím prodala na 130 milionů kopií. Mezi nejžádanější písně patří "It’s My Life", "Always", "Bed Of Roses" nebo "Wanted Dead Or Alive". Aktuální turné nese název "Because We Can" podle stejnojmenného prvního singlu aktuálního alba "What About Now", které nebylo hudebními kritiky po celém světě přijato příliš vřele. Předkapelou na pražském koncertě budou Support Lesbiens, kteří vystoupí v nové sestavě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY