Bobby Farrell, známý z Boney M, zemřel uprostřed turné (aktualizováno)

30.12.2010 18:58 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Bobby Farrell
© bobbyfarrell.com
Jednašedesátiletý Roberto "Bobby" Alfonso Farrell z Boney M byl nalezen mrtev 30. prosince ráno v hotelovém pokoji v ruském Petrohradu. Příčina smrti zatím nebyla oznámena. Aktualizováno: Podle pitevní zprávy z pátku 31. prosince se jednalo o zástavu srdce.

"Včera vystupoval s 'Bobby Farrell's Boney M' a ráno byl nalezen mrtvý ve svém pokoji," cituje Reuters Farrelova agenta Johna Seinea. "Necítil se včera dobře, a i přesto, že se mu těžce dýchalo, rozhodl se vystoupení nezrušit," pokračoval. Údajně se mu zdravotní problémy vracely posledních deset let. Bobby Farrell byl v Rusku, ze kterého měl 30. prosince odletět do Itálie kvůli vystoupení v televizní show. Ráno ho našel personál hotelu, když nereagoval na telefonáty.

Bobby Farrell opustil Arubu ve svých patnácti letech, proslavil se v sedmdesátých letech jako součást západoněmecké skupiny Boney M, kterou poskládal německý hudebník Frank Farian (známý také jako iniciátor Milli Vanilli). Jak se později ukázalo, hlas v nahrávkách Boney M patřil z větší části Farianovi, Farrel byl pak v roce 1981 z kapely vyhozen pro údajnou nespolehlivost.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY