Boney M. a ninetees? A v roce 2011?

28.05.2011 05:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Americko-kanadská dvojka Duck Sauce představila v září song "Barbra Streisand", který sampluje song od Boney M. Ti vydali v únoru jako odpověď desku nazvanou "Barbra Streisand". Jediný, kdo tento bizár a humbuk kolem toho může uzavřít a celou tuto pofidérní a vyčpělou telenovelu ukončit, je asi Barbra.
2/10

"Barbra Streisand" - Boney M. Goes Club

Skladby: Barbra Streisand - Boney M. Mega Mashup-Mix-Medley vs La Bouche, No Mercy, Chicken Soup (128 BPM), Boney M. Mega Mash-Up-Mix-Medley vs No Mercy, Eruption, La Bouche (123 BPM), Ma Baker (Club Mix), Daddy Cool (Club Mix), Sunny (Club Mix), Rivers Of Babylon (Club Mix), Gotta Go Home (Club Mix), Rasputin (Club Mix), Happy Song (Club Mix), Barbra Streisand vs Marilyn Monroe - Club Mix, Who The F**k Is WikiLeaks, Be Bop A Lula - House Mix (Radio Edit) Special Guest ZZ Queen vs Boney M.
Vydáno: 21.02.2011
Celkový čas: 72:46
Vydavatel: Sony Music
Ale to se pravděpodobně nestane. Snad. Song "Barbra Streisand" od Duck Sauce vyšel v září minulého roku a ještě pořád je prý v kurzu. Toto duo, které tvoří Armand Van Helden a A-Trak, využilo kromě hvězdných hostů v klipu jako základ sampl ze songu "Gotta Go Home" od Boney M. z roku 1979. Kompilace "Boney M. Goes Club" je reakcí na song o Babs, je věnována zesnulému Bobbymu Farrellovi a nabízí "kromě nové verze skladby 'Barbra Streisand' plno nově natočených mixů klasických hitů Boney M. Jako bonus na albu najdeme ale ještě i videoklip ke skladbě 'Barbra Streisand'." Wow.

Desku otevírají dva asi patnáctiminutové mash-upy. V těch se dočkáte hvězd - pro někoho dětských lásek (?), pro některé hudebního toxického odpadu - z té pohádkové éry devadesátých let, kdy lascivní klipy E-rotic nevadily nikomu a ještě k tomu zabavily děti. Čekejte třeba Eruption, No Mercy a La Bouche. Od třetí stopy přijde osm clubových mixů, mdlých a spíše nudných, které jsou jako bonus doopravdy unylé, nenápadité a zpátečnické (tak o dekádu). O ty se postarali lidé jako Sash!, DJ Doug Laurent, Nouri & Marek a G. Mart. Vycházejí z originálních remasterovaných songů, do některých je zakročeno méně, do některých úplně hrozně.

Následuje "Barbra Streisand Vs. Marilyn Monroe", další recyklace Barbry. Jako bonus dostanete dva mash-upy, smash hit "Who The F**k Is WikiLeaks" a "Be Bop A Lula". O ty se postaral G. Mart a kromě toho, že zvukově vůbec nepasují, jsou - překvapivě - zlehka příjemné. Možná je to ale jen tou předešlou hodinou, strávenou poslechem prvních deseti stop.

Tato deska patří do nějakého méně chutného lokálu, popřípadě vesnické varianty klubu nebo rovnou nonstop herny u autobusáku, ideální bude jí využívat po čtvrté hodině ranní. Takový ten hudební podmaz pro dojezd. Možná někoho napadne, že tato kompilačka splní účel na vesnických tancovačkách nebo si ji užijí postarší a letití fanoušci Boney M.. Tuším, že to nebude až tak pravda. Ti pamětníci budou nejspíše nadšenější z originálů a vesnické tancovačky vhodněji doplní hudební duo à la padesátníci, keyboard a kytara, a decibely lásky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY