Till Lindemann v Praze představí svůj do 18 let nepřístupný sólový projekt

31.10.2023 20:02 - Tisková zpráva | foto: se svolením Tilla Lindemanna

Zpěvák skupiny Rammstein Till Lindemann připravil na podzim několik překvapení před nadcházejícím turné, které odstartuje 8. listopadu v německém Lipsku. Aktuálně vydal nový klip, který bude brzy následovat také album. V Praze se Lindemann se svou nepřehlédnutelnou show představí 22. listopadu v TipSport Aréně na pražském Výstavišti v Holešovicích. Jeho show je mládeži do 18 let nepřístupná.

Pokud jste nestihli nedávný koncert Rammstein a zároveň se vám nechce čekat na jejich další v roce 2024, můžete vidět frontmana Tilla Lindemanna se sólovým projektem. Charismatický, kontroverzní hudebník a textař letos oslavil životní jubileum a ve svých šedesáti letech ohlásil vydání sólového alba. Tentokrát se opravdu jedná o sólové album, a to i bez Petra Tägtgrena, který byl výraznou hudební silou předcházejících dvou nahrávek. Till informaci uvedl do světa krvavým videoklipem k titulnímu songu "Zunge" a nedávno představil klip, ve kterém spojil skladby "Lecker", "Nass" a "Sweiss".

Till Lindemann na novém materiálu spolupracoval s vícero hudebníky. "Lecke" a "Nass" napsal berlínský producent Daniel Karelly, o "Sweiss" se producentsky postaral Van Hoff, který se v minulosti podílel na skladbě "Ich Hasse Kinder" a několika písních samotných Rammstein, jako například "Deutschland" nebo "Zeit".

Všechny novinky předvede frontman Rammstein na letošním evropském turné, které obsahuje 24 koncertů ve 13 státech. Jeho součástí bude 22. listopadu Praha a následně se přesune na sousední Slovensko, kde vystoupí 24. listopadu v bratislavské NTC Aréně. Představí speciální úpravy hitů, fascinující projekce, pyro efekty a neotřelý stage design. V playlistu by neměly chybět skladby jako "Ich hasse Kinder", "Steh’ Auf", "Platz Eins" anebo "Praise Abort".

"Show Tilla Lindemanna přivezou čtyři kamiony a dva nightlinery. Celý jeho tým tvoří přes padesát lidí od techniků, produkce, zvukařů, osvětlovačů a odborníků na pyro efekty, kterých je show plná. Určitě se máte na co těšit!" dodává zástupce organizátora společnosti Ticketmedia, a zve tak fanoušky na koncert.

Pořadatelé zároveň žádají návštěvníky, aby si na koncert přinesli občanské průkazy / pasy, které budou z důvodu zákazu vstupu mladistvým kontrolovány pořadatelskou službou. Zároveň apelují, že přilehlé okolí haly prochází rozsáhlými stavebními úpravami a z tohoto důvodu doporučují maximálně využít spojení MHD.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY