Depeche Mode zrekapitulují singlovou éru desky "Sounds of the Universe". V únoru 2024 se vrátí do Česka

10.07.2023 10:46 - Dan Hájek | foto: Sony Music

Turné Depeche Mode ke stále čerstvému (a velmi povedenému) albu "Memento Mori" je v plném proudu. A necelý týden po pražském vystoupení se fanoušci dočkají dalšího sběratelského kousku - vinylového boxu se všemi singly z nahrávky "Sounds of the Universe". Tehdy u této příležitosti postupně vyšly skladby "Wrong", "Peace" a dvojice "Fragile Tension"/"Hole To Feed", všechna doprovodná videa si můžete připomenout pod článkem.

Depeche Mode (Sounds of the Universe: The 12
© Sony Music
Oproti předchozím releasům z této série se jednotlivé dvanáctipalce dočkají větších zásahů tak, aby byl důsledně zmapován obsah všech CD singlů a dalších bonusů. Původní vydání vycházela coby dvojice vinylů, polovina z nich tedy byla nově sestavena. V případě "Peace" tak třeba nebude chybět ani "Come Back" v remixu Jónsiho, který původně vyšel oficiálně jen na seven-inch singlu. Vše bude zabaleno do úhledného boxu modré barvy v uzpůsobeném albovém vizuálu, vše doplní přiložený plakát.

Sběratelský box Depeche Mode "Sounds of the Universe: The 12" Singles" do obchodů doputuje již v pátek 4. srpna, předobjednat si ho můžete už nyní i v našem shopu, a kromě zmíněných singlů bude mít k dobru tuto vinylovou kompilaci: Fragile Tension (Radio Mix), Hole To Feed (Radio Mix), Come Back (SixToes Remix), Fragile Tension (Laidback Luke Remix), Fragile Tension (Peter Bjorn And John Remix), Hole To Feed (Joebot Remix), Perfect (Ralphi & Craig Club Mix), Fragile Tension (Solo Loves Panorama Remix).

Jak bylo zmíněno v úvodu, zastaví se tato hudební legenda brzy i v Praze. V neděli 30. července zahraje na letišti v blízkosti konečné metra v Letňanech. V pondělí 10. července pánové navíc oznámili své koncertní plány na rok 2024. A i ty zahrnují Českou republiku - 22. a 24. února skupina vystoupí v pražské O2 areně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY