Vojtěch Drahokoupil a Tereza Mašková se dali dohromady. Alespoň v písni "Pocit"

25.03.2024 10:47 - Hana Bukáčková | foto: Jakub Mahdal

Na konci minulého roku vyšlo debutové album Vojtěcha Drahokoupila "Pocity", které zpěvák hodlá pokřtít 19. dubna v Lucerna Music Baru. Zavedlo nás do světa country, popu, rocku, ale i gospelu.

Mezi desítkou skladeb se nachází také duet "Pocit" s Terezou Maškovou, s níž se zpěvák seznámil během natáčení páté řady show "Tvoje tvář má známý hlas", kde oba účinkovali. A tam zjistili, že je pojí láska k podobné muzice.

Jak se dá čekat, jedná se o vztahovou písničku. Spojení těchto dvou talentovaných interpretů dává smysl, ale zpěvaččiny výšky bohužel v některých pasážích vyloženě tahají za uši, zatímco Vojtův zpěv je příjemný během celého songu.

Jak Drahokoupil slíbil v našem rozhovoru, vydal nyní k této skladbě videoklip. Pořídil ho v akustické verzi, takový obyčejný, ze studia, každopádně ale zaznamenal radost z hraní a zpívání.

Živě natočené video vzniklo ve spolupráci s hojně vytíženým Jakubem Mahdalem. Natáčení se zúčastnili i Jiří Vidasov, který produkoval celé Vojtovo album, dále pak baskytarista Dalibor Pelc, bubeník Petr Kouba, kytarista David Babka a houslista Marco Cano. Na konci klipu nechybí radostný výkřik ústřední dvojice, že se vše podařilo. Taková radost vždycky potěší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY