Shakira, Cardi B a polonazí kentauři, to je klip k roztančené novince "Puntería"

25.03.2024 08:12 - Josef Martínek | foto: Sony Music

Trvalo sedm let od nahrávky "El Dorado", než Shakira usoudila, že přišel vhodný čas pro její dvanáctou studiovku. V pátek 22. března vydaný titul "Las Mujeres Ya No Lloran" cílí na fanoušky její španělsky zpívané tvorby. A reklamu mu má udělat videoklip k singlu "Puntería" s rapperkou Cardi B.

Příjemně roztančená písnička v electropopovém kabátku funguje po hudební stránce lépe než například loňský kousek "Copa Vacía" s Manuelem Turizem.

Klip potěší především ty diváky, kteří rádi sledují pohledná ženská i mužská těla, protože se to v něm hemží spoře oděnými tanečnicemi a kentaury s obnaženou hrudí. Jednoho z nich, ztvárněného hercem Lucienem Laviscountem, trefí Shakira šípem ze svého luku, aby mu následně mohla ošetřovat rány. Pokud přimhouříte oči nad tímto antickým kýčem, možná budete souhlasit, že v současné vyprázdněné popové produkci jde pořád o jeden z těch zdařilejších počinů.

Na zmíněném albu najdete kromě aktuálního singlu ještě šestnáct dalších kousků, včetně řady spoluprací s hvězdami Jižní Ameriky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY