Bon Jovi tady s námi chtějí být navždy. Alespoň dle názvu své nové desky

15.03.2024 18:57 - Honza Balušek | foto: Mark Seliger / EMI

Bon Jovi oznámili vydání svého šestnáctého studiového alba s názvem "Forever" a zároveň z něj zveřejnili první singl. Jmenuje se "Legendary" a má odrážet celkový tón nové studiovky, jež má být návratem k radosti. Frontman skupiny Jon Bon Jovi v ní zpívá o přátelství a lásce, přičemž v ní skládá poctu hlavně své manželce.

Deska "Forever", které se dočkáme 7. června, je prvním albem skupiny po čtyřech letech a prvním vydaným po operaci Jonových hlasivek. Jak je už nyní téměř zvykem, bude k dispozici v různých barevných vinylových variantách, včetně velmi limitované edice Ocean Waves, která obsahuje unikátní polaroid Jona Bon Joviho. K dispozici budou také CD, kazety a limitky s podpisy.

Kromě nové řadovky Bon Jovi oslaví 40. výročí svého působení v hudebním průmyslu také čtyřdílným dokumentárním seriálem nazvaným "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story". V USA se jej fanoušci dočkají na platformě Hulu, u nás bude od 26. dubna dostupný na Disney+. Trailer k němu, stejně jako videoklip k pilotnímu singlu, si můžete pustit níže.

Seznam skladeb na nové desce Bon Jovi bude následující: Legendary, We Made It Look Easy, Living Proof, Waves, Seeds, Kiss The Bride, The People’s House, Walls Of Jericho, I Wrote You A Song, Living In Paradise, My First Guitar, Hollow Man.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY