Fat White Family se v černobílém klipu "Religion for One" převtělili do umělců Paříže z minulé éry

30.12.2023 08:44 - Kateřina Spacek | foto: Suzanne Plunkett

Po vydání kritikou oceňované desky "Serf's Up!" z roku 2019 se Fat White Family vracejí s novým singlem "Religion For One". Ačkoli jím tato post-punková šestice láká na potenciální čtvrtou řadovku, zatím ohledně ní žádné oficiální informace nezveřejnila.

Frontman Lias Saoudi se k novince vyjádřil následovně: "Podlý narcismus je naším jediným skutečným kodexem chování. Všechno je chabě zahalené sobectvím. Postmoderní stav po sociálních médiích představuje naprostou smrt vnějšího světa."

K písni vznikl také videoklip v režii Michaela Williama Westa. Několik členů kapely v něm předstírá, že jsou umělci v minulé éře Paříže. Snímek je natočen ve snovém, černobílém provedení a je jen jedním z několika působivých počinů, které Fat White Family stvořili.

Formace vznikla v roce 2011, je známá svými chaotickými živými vystoupeními a patří mezi nejoblíbenější i nejznámější skupiny současné britské hudební scény. Dosud vydala tři alba, přičemž její debut "Champagne Holocaust" letos oslavil desáté narozeniny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY