Gryffin a OneRepublic by z "You Were Loved" chtěli mít letní hit

16.04.2022 16:25 - Honza Balušek | foto: Interscope Records

Co je špatného na letních hitech? Nic. Každé léto je potřebujeme. Jeden takový by rádi měli ve své diskografii i DJ a mutiinstrumentalista Gryffin a kapela OneRepublic. Ačkoli je jejich společná píseň "You Were Loved" podepsaná jménem celé skupiny, dá se předpokládat, že do nahrávání a procesu skládání zasáhl pouze frontman Ryan Tedder. Každopádně společně stvořili opravdu pohodový song, který by se hitem letošního koupání při západu slunce klidně mohl stát.

Gryffin sice v doprovodném videoklipu, na který stačili pouze dva hlavní aktéři, dron a střecha domu, vystřídá akustickou i elektrickou kytaru, jejich zvuk je ale později upozaděn tanečními bicími a elektronikou. Vokálně leží celá skladba na bedrech Teddera, který se snaží z refrénu vymámit maximum. Písnička by se každopádně neztratila ani na řadovce jeho bandu, je to hit a ty on prostě umí.

Kdo ví, třeba i "You Were Loved" zazní na chystaném koncertě OneRepublic, který se po změně termínu snad konečně uskuteční 10. května v pražské O2 areně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY