The Rolling Stones lákají na výroční edici desky "Tattoo You" nevydanou skladbou "Troubles A’ Comin’"

07.10.2021 10:31 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Rockoví dinosauři The Rolling Stones nepřestávají lákat na reedici svého alba "Tatoo You", která coby připomínka čtyřicátého výročí jeho vydání vyjde 22. října. Není to tak dlouho, co pustili do světa píseň "Living In The Heart Of Love", v jejímž doprovodném klipu vzdávali poctu nočnímu životu a hlavně zesnulému bubeníkovi Charliemu Wattsovi, a už tu jsou s další dosud neslyšenou raritkou. Je jí skladba "Troubles A' Comin' ".

Klasicky střižený rockový kus pochází původně z repertoáru amerického r'n'b/soulového kvartetu Chi-Lites. Stouni mu vtiskli svůj klasický přímočarý sound odpovídající počátku osmdesátých let a okořenili ho výrazným bluesovým feelingem. A jak se ukazuje, staro-nový song má co říct i nyní, protože kapela jej bryskně zařadila do setlistu svého právě probíhajícího turné "No Filter".

Album "Tattoo You" vyjde v remasterované podobě a na doplňkovém disku "Lost & Found" se objeví celkem jedenáct písní, které The Rolling Stones tehdy sice natočili, do výsledného jedenáctipoložkového výběru se ale nakonec nedostaly.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY