Dlouho připravovaná sólovka Jonathana Davise z Korn vyjde příští rok

26.12.2017 12:58 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Jonathan Davis je v hudebním světě známý především jako frontman americké kapely Korn. S ní létá po světové scéně téměř pětadvacet let a v loňském roce společně nabídli již dvanácté studiové album "The Serenity Of Suffering". Nyní však konečně přichází čas i na dlouho avizovanou sólovou desku šestačtyřicetiletého chlapíka z Bakersfieldu.

Na té pracuje již téměř deset let. Během nich si však odskočil z Korn ještě k dalšímu projektu J.D.S.F.A. (Jonathan Davis And The Simply Fucking Amazings), se kterým vydal jednu studiovku a živák. "Konečně dokončuji svoji nahrávku. Začal jsem s tím v roce 2008, takže je to již skoro deset let práce. Je to deska J.D.S.F.A., nicméně J.D.S.F.A. již neexistují. Bohužel poté, co Shane zemřel (kytarista Shane Gibson zemřel v roce 2014, pozn.red.), bylo jasné, že je to konec a že kapela nemůže být obnovena. Takže teď je to pouze J. D.," řekl Davis a dodal: "Jsem nadšený, pracoval jsem na tom hodně dlouho a zní to skvěle. Nahrávka tu bude příští rok, zrovna včera jsem stříhal k nějakým songům videa. V příštím roce bude také turné."

Již nyní je jisté, že se může těšit Praha a každý český fanoušek. Jonathan Davis totiž bude jedním z hostů, kteří v létě doplní Ozzyho Osbourna na jeho show na letišti v Letňanech. Kromě něj tam 13. června vystoupí také Hollywood Vampires s ikonami jako Alice Cooper, Joe Perry a Johnny Depp. Lístky jsou stále v prodeji v sítích TicketPro a TicketPortal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY