Korn vydají v únoru živák, který natočili v kostele

19.01.2023 09:32 - Jaromír Koc | foto: Loma Vista Recordings

Do diskografie americké kapely Korn v nejbližší době přibyde další položka. Na začátek února je totiž naplánované vydání titulu "Requiem Mass".

Korn - Requiem Mass
© Universal Music
Jak již název napovídá, má novinka cosi společného s poslední řadovkou "Requiem", kterou skupina vydala 4. února loňského roku. A tak téměř přesně po roce, konkrétně třetí únorový den roku letošního, do světa vypustí jakési pokračování. Nepůjde však o kolekci dalších nových songů, ale o živák.

Jedná se o záznam z vystoupení, které formace po vydání alba odehrála s ohledem na tehdejší pandemickou situaci v prostorách metodistického kostela v Hollywoodu. Pětičlenné seskupení z kalifornského Bakersfieldu tehdy zahrálo celkem osm písní. Nejprve zazněly tři staré populární songy kapely v akustickém podání, po kterých následovalo pět písní z poslední řadovky, kdy skupinu doprovázel i velký sbor a bohatá dechová sekce.

Novinkové EP "Requiem Mass", které si na CD i LP můžete pořídit v našem shopu, přináší pouze pětici těchto netradičně interpretovaných písní. Tracklist je následující: Start The Healing, Lost In The Grandeur, Hopeless And Beaten, Worst Is On It's Way, Let The Dark Do The Rest.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY