Kelly Clarkson prozradila, kdy vyjde deska "Piece By Piece"

27.01.2015 18:11 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Že se nové studiové album Kelly Clarkson dostane k fanouškům ještě v prvním čtvrtletí letošního roku, už zpěvačka před časem prozradila, nyní je ale konečně znám přesný datum vydání. "Piece By Piece" se z přehrávačů rozezní třetí březnový den. Tedy alespoň z těch amerických, neboť v Evropě desky nevycházejí v úterý, ale většinou již v pátek před zámořským datem uvolnění.

Nástupce dosud poslední sbírky nových písní, kterou byla nahrávka "Stronger" z roku 2011, uvádí pilotní singl "Heartbeat Song", jenž byl vydán v polovině ledna a v americkém singlovém žebříčku debutoval na třicátém sedmém místě. Vzhledem k jeho hitovým atributům však lze očekávat, že bude v dalších týdnech stoupat vzhůru. Pomoci by mu k tomu mělo čerstvě představené lyric video, které si můžete přehrát pod článkem. Oficiální klip by měl následovat již brzy.

V mezidobí mezi řadovými počiny stihla první vítězka soutěže American Idol vydat kompilaci "Greatest Hits - Chapter One" (2012) a také vánoční kolekci "Wrapped In Red" z roku 2013. Ta se zejména v USA velmi dobře prodávala. Loni Clarkson na svět přivedla svou první dceru River Rose. Další podrobnosti o novince "Piece By Piece" zatím známy nejsou, na přebal či tracklist si tak musíme ještě chvíli počkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY