Kelly Clarkson ohlásila desátou studiovku "Chemistry". Bude její zpovědí z nevydařeného vztahu

29.03.2023 18:36 - Kateřina Spacek | foto: RCA Records

Kelly Clarkson koncem minulého týdne prostřednictvím svého instagramu oznámila, že chystá album s názvem "Chemistry". Datum vydání si zatím nechává pro sebe, prozradila ale, že desku podpoří koncertní rezidencí v Las Vegas. První vystoupení odehraje 28. července, poslední 19. srpna.

"Na tomto projektu jsem pracovala už skoro tři roky, a nebyla jsem si jistá, jestli ho vydám," uvedla zpěvačka. "Jmenuje se 'Chemistry', protože jsem se snažila najít slovo, které by celou nahrávku opravdu vystihlo. Tohle album je jako koloběh každého vztahu, takže se v něm objeví poměrně pestrý repertoár."

V loňském rozhovoru pro Variety uvedla, že její nadcházející dílo bude silně ovlivněno jejím rozchodem s manželem Brandonem Blackstockem v roce 2020. Půjde o nástupce studiovky od "Meaning of Life" z roku 2017, která debutovala na druhém místě žebříčku Billboard 200.

První americká idolka od té doby zažívá kariérní renesanci jako moderátorka syndikovaného pořadu The Kelly Clarkson Show, v němž pravidelně vystupuje s předělávkami slavných písní. Show získala už několik cen Daytime Emmy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY