Kelly Clarkson je zpět. Nový singl "Heartbeat Song" už má upoutávku

08.01.2015 15:52 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O lednu se říká, že toho v pop music mnoho zásadního nepřináší, letos by to však nemusela být tak úplně pravda. Tradičně ospalý rozjezd roku se letos dostává do slušného tempa a valí se na nás spousta nové hudby. Svou troškou do mlýna přispěje i Kelly Clarkson, jejíž nový singl "Heartbeat Song" uslyšíme už 12. ledna.

Někdejší vítězka soutěže American Idol chystá nové řadové album, které například americký magazín Billboard řadí k nejočekávanějším počinům letoška. Naváže tak na dosud poslední desku "Stronger" z roku 2011, z níž vzešel i stejnojmenný megahit. Ani poté však zpěvačka ze scény nezmizela a v roce 2012 se připomněla alespoň výběrovkou "Greatest Hits - Chapter One" a o rok později vánoční kolekcí "Wrapped In Red" - v obou případech přihodila i několik nových songů.

Poté, co loni na svět přivedla dceru River Rose Blackstock, je nyní, jak se zdá, opět v plné síle. Co o chystané studiovce prozradila? "Je to popové album, ale vždy u mě platí, že jsem ovlivněna veškerou hudbou, kterou miluji, což je poprock, country, r'n'b i taneční hudba."

S upoutávkou prvního singlu se Clarkson podělila na sociálních sítích, přehrát si ji můžete níže. Pokud ale doufáte, že video naznačí, jak bude singl znít, budete asi zklamaní. Jestli toužíte odemknout i další ukázky, zavítejte na zpěvaččin web.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY