Ella Henderson se podělila o sampler debutu "Chapter One"

27.08.2014 14:58 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Očekávaný debut "Chapter One" Elly Henderson měl sice vyjít už 22. září, nakonec se ho však fanoušci dočkají až 13. října. Čekání si mohou zkrátit alespoň poslechem devítiminutového sampleru, který z každé písničky odkrývá půl minuty. Třináct jeho položek se objeví na základní edici desky, zatímco zbylá pětice bude k dispozici majitelům rozšířené verze. Poslouchat můžete níže.

Ella Henderson - Chapter One
© facebook interpreta
Pokud jste ještě neviděli již nějakou dobu známý přebal alba, pak vězte, že jím je obrázek vlevo. Někdejší hvězdě britského X Factoru s autorskou a produkční prací pomohli třeba Ryan Tedder, jenž je zodpovědný za zvuk pilotního hitu "Ghost", Steve Robson, Johan Carlsson nebo tým TMS. Důležitou informací ale je, že při tvorbě každé z předložených písniček přiložila ruku k dílu i samotná zpěvačka.

Henderson je mnohými označována jako nová Leona Lewis, jiným zase svou dravostí připomíná Kelly Clarkson. Teprve osmnáctiletá rodačka z britského Tetney na sebe upozornila před dvěma lety v deváté sérii tamního X Factoru, v níž byla dlouho považováno za jednu z favoritek, nakonec ale skončila na šestém místě, když jí triumf vyfoukl James Arthur.

Zpěvák sice následně zbořil hitparády s vítěznou předělávkou "Impossible", původně od Shontelle, v popularitě vlastních singlů může ale své poražené kolegyni jen závidět - ta totiž rovnou s debutovým "Ghost" na dva týdny ovládla britský singlový žebříček a už jedenáct kol v řadě se drží v první desítce. Pozitivní reakce sklízí i druhá vlaštovka "Glow", jejíž videoklip jsme vám nedávno představili.

Prvotina "Chapter One" obsáhne těchto třináct novinek: Ghost, Empire, Glow, Yours, Mirror Man, Hard Work, Pieces, The First Time, All Again, Give Your Heart Away, Rockets, Lay Down, Missed. Vlastníci deluxe vydání se mohou těšit ještě na Billie Holiday, Beautiful Unfinished, 1996, Five Tattoos a Giants. Ani to však není konečný výčet, protože kdo si kolekci pořídí přes iTunes, dostane také akustické verze předělávky Believe od Cher, Rockets a Give Your Heart Away.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY