Kelly Clarkson vydá na konci října vánoční album

24.08.2013 14:27 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kelly Clarkson - Wrapped In Red
© facebook.com/kellyclarkson
Venku sice stále ještě vládne léto, svět pop music už se ale pomalu připravuje na největší svátky v roce. Vedle Leony Lewis, která před nedávnem avizovala vánoční album, potěší sváteční kolekcí fanoušky také Kelly Clarkson.

O tom, že vítězka prvního ročníku talentové soutěže American Idol (obdoby české SuperStar) chystá desku plnou vánočních písní, se mluvilo již nějakou dobu, nyní přichází zpěvačka také s prvními detaily. Novinka v USA vyjde pod názvem "Wrapped In Red" 29. října, její cover si prohlédněte vlevo. Pilotním singlem se stane skladba s názvem "Underneath The Tree", o jejíž produkci se postaral Greg Kurstin.

Kompletní tracklist první vánoční nahrávky jedenatřicetileté Texasanky zatím není znám, potvrzeno však již bylo zařazení několik klasických skladeb. Album bude zahrnovat například coververze známých písní "Have Yourself A Merry Little Christmas", "Blue Christmas", "Run Run Rudolph" nebo "Please Come Home For Christmas." Kromě coverů se fanoušci mohou těšit na dvě nové skladby, mezi něž patří také zmiňovaný pilot.

Kelly Brianne Clarkson se k hvězdné kariéře odrazila před jedenácti lety triumfem ve zmiňované talentové soutěži. Od té doby si pevně drží místo na současné hudební scéně. Dosud vydala pět řadových alb, přičemž dosud poslední počin "Stronger" se datuje do roku 2011. Loni se svým příznivcům připomněla výběrovkou ""Greatest Hits: Chapter One". Ani v letošním roce však nezahálí, před pár dny zveřejnila svatbou inspirovaný videoklip ke country skladbě "Tie It Up".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY