"Broňa session" Květů vychází na kazetě

13.03.2012 17:27 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Květy - Broňa session
© facebook interpreta
Brněnská kapela Květy vydává v těchto dnech zajímavou nahrávku. Pouze na kazetě vychází album "Broňa session". Prodávat se bude jen na koncertech a v obchodě Polí pět v Praze.

Na svém webu k tomu muzikanti uvádějí: "Chtěli jsme si splnit dvě přání. Zaprvé natočit bez oprav a naživo (včetně zpěvu) staré písničky z našich alb, které se v průběhu let nějak změnily. Zachytit energii kapely, syrově. Zadruhé vydat audiokazetu. S měkkým zvukem, hodně jiným než na CD, a se spoustou šumění, které máme rádi."

"Broňa session" je exkluzivní limitovaná edice, protože kazety si kopírují muzikanti sami doma a přestanou s tím, až se jim rozbije kazeťák. A na facebookový dotaz: "Nebojíte se, že se objeví na polských tržnicích kopie na legendárním protopirátském labelu Zaiks-Biem?" odpovídá zpěvák Martin Evžen Kyšperský: "Po padělcích na polských pirátských labelech toužíme!!!"

Setlist kazety, která obsahuje i dvě nevydané skladby, je následující: Pasáček ovcí, Půllitr a sklínka, Kpt. Lžičko, Tugador, Sen z vany, Jakub a medvěd, Listí podzimní, Noc, Nejtišší kapela, Malá přítelkyně, Mladý holky, mladý mámy, Elektrické dítě, Moře má své vlastní děti, Okna do zahrady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY