Scooter se v rámci turné podívají do Brna, natočí zde i nový klip

20.02.2012 08:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Scooter
© facebook interpreta
V pátek 24. února zavítá do brněnské Kajot Arény v rámci turné "The Big Mash Up Tour" legendární trio Scooter. Brno bylo vybráno kvůli dobré dostupnosti z dalších velkých měst - Prahy a Bratislavy - a i proto, že si muzikanti poslední brněnský koncert opravdu užili.

Návštěvníky akce ale nečeká jen nová show v duchu nového turné, ale také specialita v podobě natáčení nového videoklipu. Pořadatelé totiž obdrželi od managementu zprávu, že kapela chce na tomto koncertu natáčet video k písni "It's A Biz" z alba "The Big Mash Up". Režírovat jej bude Mark Feuerstake, který vytvořil již přes tři stovky videoklipů pro celou řadu umělců, jako jsou třeba ATB, Westbam či Tom Novy.

Dle slov Marka Feuerstakeho bude natáčení vlastně velmi nenápadné. Nepřijede totiž s celým TV štábem, ale natáčet bude on sám. Klip bude obsahovat záběry kapely z pódia a ze zákulisí i obrázky davu, který tvoří strhující atmosféru koncertů Scooter. Takže pokud si chcete zahrát ve videoklipu, souřadnice jsou jasné!

Připomeňme, že koncert je součástí oslav dvacátých narozenin brněnského rádia Kiss Hády. Samotnému vystoupení Scooter bude předcházet set DJ Folteena ze zmíněného rádia, který vás spolu s moderátorem Ondrou Blahou na koncert správně nažhaví.

Vstupenky seženete v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a Eventim.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY