Scooter oslaví třicet let fungování novým albem, zahrají i na Benátské!

03.02.2024 10:44 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Pokud by se vám snad zdálo, že je kolem dnes již legendární německé kapely Scooter v poslední době relativně ticho, vězte, že se to brzy změní. Pánové se poslední měsíce zavřeli do studia a výsledkem jejich práce je nové studiové album, které vyjde již v březnu.

Scooter - Open Your Mind And Your Trousers
© Universal Music
Trio v loňském roce ohlásilo další změnu ve svém složení. Opětovně v ní zůstala pouze hlavní tvář, tedy frontman a zpěvák H.P. Baxxter, kterého doplňuje někdejší člen formace - producent a DJ Jay Frog - a mladý producentský talent Marc Blou. V tomto složení hudebníci vyplodili patnáct nových autorských songů, které fanouškům nabídnou již 22. března pod názvem "Open Your Mind And Your Trousers".

Titul, který bude již jednadvacátým studiovým počinem skupiny, bude k mání samozřejmě digitálně, na své si ale přijdou i fanoušci fyzických nosičů. Kromě klasického CD a černého LP si budou moci zakoupit i jeden ze dvou striktně limitovaných vinylů. Jeden bude modrý, druhý tzv. yolk vinyl, tedy vinyl bílé barvy s modrým flekem, žloutkem uprostřed. Důležité je doplnit, že každý nosič bude mít jiný modrý flek, každý kus tak bude originálem.

Přesný tracklist alba kapela prozatím nezveřejnila, jisté ale je, že mezi patnácti songy nebude chybět aktuální singl "Rave & Shout" nebo podzimní hitovka "Berliner Luft". A pokud byste náhodou chtěli německé trio s novými songy slyšet naživo, budete mít možnost i v České republice. Scooter jsou totiž jedním z headlinerů letošního ročníku festivalu Benátská! s Impulsem, který se uskuteční mezi 25. a 28. červencem v Liberci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY