Whitney Houston je (zase) v léčebně

14.05.2011 08:07 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Whitney Houston
© whitneyhouston.com
Před nedávnem jste si možná všimli, že dvaapadesátiletý Prince si naplánoval pár vystoupení v LA. Po víkendu se objevila zpráva, že kvůli výtržnostem na těchto koncertech už není vítaná zpěvačka a herečka Whitney Houston. Informace ale byla v pátek 13. května mluvčím Prince vyvrácena.

Podle bulváru TMZ si Houston dopřála několik z koncertů Prince v posledních pár týdnech, ovšem díky jejímu "výstřednímu" chování a neustálé poptávce po vstupenkách na další vystoupení jí byl vstup na kteroukoliv z nadcházejících show zakázán. Nějaký (těžko říci, jestli důvěryhodný) zdroj dokonce deníku prozradil, že na všech koncertech působila Houston "pod vlivem". Navíc ještě obtěžovala Princův personál žadoněním, aby ji pustili k němu na pódium, že by si s ním ráda zazpívala. Zpěvákovi zaměstnanci však byli soudní a nahoru ji nepustili, prý "nechtěli, aby si udělala ostudu".

Princův mluvčí v prohlášení obratem potvrdil, že zpráva není pravdivá a že Prince si moc váží, že Whitney zavítala na dva z jeho koncertů.

Pravdou potvrzenou zástupcem zpěvačky však zůstává, že sedmačtyřicetiletá Whitney Houston od tohoto týdne začala znovu léčení, je venku, ale stále pod kontrolou v rámci speciálního programu, který by jí měl pomoci se závislostmi na alkoholu a drogách. Jedná se již o její třetí pokus, ten předchozí se uskutečnil v roce 2006. Na překrásné video o tom, co zhruba umí Lifestyle of the Rich and the Famous, se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY