Vyjde nové album od Whitney Houston. Kompilace "I Go To The Rock" bude plná gospelu

27.02.2023 08:12 - Jana Kloučková | foto: Virgin Music

Whitney Houston patří k nejúspěšnějším umělkyním všech dob, a přestože před několika dny uplynulo jedenáct let od její smrti, její odkaz stále žije. Na konci loňského roku byl do kin uveden biografický snímek "Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody" a plodný bude i letošek. Chystá se totiž vydání nové desky.

Whitney Houston
© Virgin Music
I když zcela nová nebude. Album, které ponese název "I Go To The Rock", bude kompilací gospelových písní. Šest z nich vyjde zcela poprvé - pocházejí z úplných začátků kariéry této divy. Zbylé kousky pak fanoušci znají ze soundtracků k filmům "Osobní strážce", "Kazatelova žena" či "Záblesk slávy", ve kterých Whitney hrála. Nahrávku bude doprovázet dokumentární film o zpěvaččině gospelové cestě.

Deska "I Go To The Rock" vyjde 24. března bude obsahovat těchto čtrnáct skladeb: I Go To The Rock, Jesus Loves Me, He Can Use Me, Joy To The World, Bridge Over Troubled Water, Testimony, I Look to You, His Eye Is On The Sparrow, Hold On - Help Is On The Way, This Day, I Found A Wonderful Way, Joy, I Love The Lord, He/I Believe.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY