Napster je tak skvělý, jak jsme doufali

07.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Offspring
© SONICNET
Počátkem týdne si mnozí fanoušci volně přístupné hudby na internetu a Napsteru zvlášť možná prožili krušné chvilky, když ten málem podal žalobu na Offspring, tedy kapelu, která jej vždy podporovala, kvůli prodeji reklamních předmětu s logem Napsteru. Všichni se ale teď můžeme opět uklidnit, protože lidi z Napsteru jsou tak skvělí, jak jsme doufali :).

Nakonec se totiž s kapelou dohodli na tom, že ony trička, čepice a nálepky s logem programu, které Offspring na své stránce nabízejí, budou prodávat společně a veškerý výtěžek budou věnovat na nějakou charitu. Hurá! Kapela i firma, která má program na svědomí, se tak dohodli na řešení, které nejen vyhovuje oběma stranám, ale určitě potěší i spousty fanoušků. Zakladatel Napsteru a jeho původní autor Shawn Fanning (mimochodem, teď je mu 19 let) prohlásil: "The Offspring vždy podporovali Napster, těšíme se na spolupráci s nimi."

Uvidíme, jak se tedy situace okolo Napsteru bude vyvíjet nadále, protože problémy s Metallicou, Dr. Dre a RIAA samozřejmě dále přetrvávají. Budeme vás informovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY