Podívejte se na "Stuff Is Messed Up" Offspring

22.07.2009 05:00 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

The Offspring
© Sony BMG
Punkeři The Offspring uvedli na denní světlo nový videoklip k aktuálnímu singlu "Stuff Is Messed Up" z loňské řadovky "Rise And Fall, Rage And Grace", který je bude provázet ve zbývající části Shit Is Fucked Up Tour, té mimo jiné dala jméno asi nejzásadnější informace celé písně.

Turné se na začátku srpna přesune z amerického kontinentu do Evropy, Česko sice mine, ale Offspring bude nejblíže možno vidět 15. srpna na festivalu Terchovský Budzogáň na Slovensku nebo 1. září v německém Mnichově. Klip k "Stuff Is Messed Up" v režii dua F. Scott Schafer a Sean Evans slouží tedy zároveň jako pozvánka na koncert. A o čem vůbec je?

Hledat v novém videu nějaký děj je zbytečné, na obrazovce se střídají prostřihy kapely hrající na nástroje s kapelou hrající si na prezidenta a jeho ochranku a se záběry reprezentativního (ano, bohužel je tomu tak) vzorku společnosti nejen Spojených států, ale spíše celého západního světa. Ač některé z obrazů mohou vypadat perverzně, jsou jak střižené z našeho okolí masírovaného médii. Jako by ale chyběla lehkost starších klipů Offspring, jako by vůbec chyběli staří Offspring.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY