Anna K. po šesti letech vydává nové album. "Údolí včel" vyjde 20. října

10.10.2023 19:49 - David Böhm | foto: Alžběta Jungrová

"Nové album musí být bomba!" slíbila Anna K. už před čtyřmi lety v našem rozhovoru. Čas na posouzení nadejde již brzy. V pátek 20. října vyjde nová deska této populární zpěvačky, která ponese název podle zatím posledního singlu - "Údolí včel". Na sbírce deseti písní s přestávkami pracovala se svým životním partnerem Tomášem Varteckým už od minulé nahrávky "Světlo", které je letos již šest let.

"Do každé desky dávám kus sebe, a tak když vychází, je to, jako bych odhalovala svou duši. Doufám, že se vám bude líbit, protože nové album je mou velmi osobní zpovědí," přibližuje novinku interpretka. Zavzpomínala také na nedávné koncertování: "Při letošních koncertech jsem si znovu připomněla, jak důležití jste právě vy. Jsem vděčná, že chodíte na mé koncerty, že mi píšete zprávy, v nichž sdílíte své životy. Jste hybnou silou mých písní a motivací tvořit. Vážím si toho. Nová deska by bez vás nevznikla.

"Údolí včel" půjde samozřejmě zakoupit také fyzicky na CD a LP, navíc je budou zdobit metalické barvy. Vyjdou však lehce později, konkrétně 30. října u CD a 10. listopadu u vinylu, jehož prvních 500 předobjednavatelů navíc získá dvě exkluzivní fotografie z hledáčku Alžběty Jungrové. Předobjednat oba nosiče s fotkami lze již nyní na e-shopu Anny K.

Na desce se podílel také americký producent Chris Lord Alge, kytarista Phil X, bubeník Brian Tichy, bubeník Lukáš Pavlík, baskytarista Václav Vávra, Pavel Bohatý a Peter Aristone. Již vydané hity "Na malou chvíli" a "O Tobě i o mně", včetně v létě vydané titulní skladby, doplní dalších sedm písní následovně: Intro, Údolí včel, Černý tulipán, Na malou chvíli, Normální není vůbec nic, Kovboj, Apollo 11. Ať to nikdy neskončí, O Tobě i o mně, Na vločce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY