Sia vydá po osmi letech nové popové album

16.09.2023 13:21 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Sia, zpěvačka, skladatelka, režisérka a kdo ví, co všechno ještě, ohlásila na jaro příštího roku další album. A ačkoli jsme o její hudbu v minulých letech rozhodně nebyli ochuzeni, tisková zpráva chystanou kolekci označuje za její "první popové album po osmi letech".

O novince prozatím není známo mnoho informací, jen že vyjde na jaře příštího roku u Atlantic Records pod titulem "Reasonable Woman". Nejskalnější fanoušci této muzikantky si desku mohou nyní předobjednat na jejím webu, k dispozici je ale jen striktně na pět set kusů limitovaný oranžový vinyl. Další formáty budou zcela jistě následovat, aktuální limitka však bude asi brzy vyprodaná a stane se raritním kouskem. I oněch pět set šťastných ovšem nekoupí úplného zajíce v pytli. Sia totiž zveřejnila alespoň pilotní singl "Gimme Love", který si v podobě lyric videa můžete pustit níže.

Australanka zmíněných osm let pravděpodobně počítá od řadovky "1000 Forms of Fear", která vyšla v roce 2014. Poté jsme se od ní dočkali ještě souboru písní, které napsala pro jiné interprety ("This Is Acting"), několikrát znovuvydané vánoční nahrávky ("Everyday Is Christmas") a také soundtracku k jejímu, téměř nikým nemilovanému snímku "Music".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY