Sia je v "Pin Drop" vánočně nevánoční. Ale skvělá

21.11.2021 10:58 - Honza Balušek | foto: Atlantic

Důvodem, proč se vánoční deska Sii "Everyday Is Christmas" dostala až na 5. příčku nejlepších desek za rok 2017 podle musicserveru, nebyla snaha mít Vánoce po celý rok, ale prostý fakt, že je ta nahrávka skvělá. Písničky na ní jsou výborné a jen shodou okolností mají sváteční témata. Zpěvačka album letos obohatila o další dvě nové skladby a právě kouskem "Pin Drop" a videoklipem k němu opět dokazuje, že Vánoce nemusí být jen Santa Claus, sobi a dárky (anebo Ježíšek, že jo).

I když se Sia v posledních letech ve svých písních dost často opakuje, až to občas leze na nervy už i skalním fanouškům, v "Pin Drop" se zase představuje ve výtečné formě. Je to sice opět její klasická velkolepá balada, ale absence bicích a silná atmosféra jsou ty detaily, které ji bez problémů posouvají mezi její nejlepší skladby.

Doprovodný videoklip vůbec nereflektuje vánoční obsah, ale to vůbec nevadí, právě naopak. Snímek natočený na jeden záběr ukazuje, jaká krása a kolik emocí se mohou skrývat v tanci. Nádhera.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY