Koncert Taylor Swift na Disney+ trvá tři a půl hodiny a přináší pětačtyřicet písní

16.03.2024 09:32 - Honza Balušek | foto: Disney+

Zatímco jiné popové hvězdy své koncerty v poslední době zkracují, jak se jen dá (taková Zara Larsson si při nedávném pražském vystoupení vystačila s hodinou a pár minutami navíc), Taylor Swift si pobyt na pódiu chce opravdu užít. A to se odrazilo i do záznamu její show.

Už kinoverze snímku z její současné tour byla pro neskalní fanoušky téměř k nepřečkání. Speciální sestřih, který je od pátku 15. března dostupný na Disney+, však trvá neuvěřitelné tři hodiny a třicet minut. Záznam vystoupení byl totiž doplněn o dříve nezveřejněnou písničku "Cardigan" a další čtyři akustické kousky: "Death By a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are In Love" a "I Can See You". Zmíněné unplugged skladby však tvůrci zařadili až za samotný závěr filmu jako bonusy. Celkový počet songů, které ve snímku zazní, se tak vyšplhal na pětačtyřicet.

Pokud máte o víkendu volno a máte Disney+ předplacené, koncertní záznam "Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version)" si můžete pustit tady. Neangličtináře určitě potěší, že zpěvaččiny proslovy mezi písněmi jsou otitulkovány mimo jiné i do češtiny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY