Nová deska Taylor Swift trvá dvě hodiny a obsahuje jedenatřicet songů

19.04.2024 10:31 - Honza Balušek | foto: se svolením Taylor Swift

Zatímco většina hudebníků rozšířené verze svých nahrávek vydává až několik měsíců po původní studiovce, Taylor Swift nečekanou deluxe edici vyslala do světa pouhé dvě hodiny po půlnočním zveřejnění novinky "The Tortured Poets Department".

Taylor Swift - The Tortured Poets Department / The Anthology
© se svolením Taylor Swift
Samotná čerstvá kolekce, kterou zpěvačka předem nepropagovala žádným singlem, se skládá z šestnácti písniček. V pátek 19. dubna ve dvě ráno se však Taylor na svém profilu na Instagramu svěřila s tím, že ji nahrála jako "skryté dvojalbum", a na streamovacích platformách se ihned objevila další verze desky s podtitulem "The Anthology".

Ta navíc obsahuje čtyři písničky, které měly původně obohatit pouze různé vinylové edice ("The Manuscript", "The Bolter", "The Albatross" a "The Black Dog"), a dalších jedenáct skladeb. Celkem tak během dneška Taylor svým příznivcům naservírovala jedenatřicet songů o celkové délce přes dvě hodiny.

Prvním singlem z nového alba se stala společná skladba s Post Malonem, o němž interpretka prohlásila: "Jsem Postova velká fanynka, protože je to autor, který experimentuje s hudbou a vytváří melodie, které vám navždy utkví v hlavě. Když jsme spolu pracovali na 'Fortnight', byla jsem svědkem toho, jak jeho kouzlo funguje." Poslechnout si ji můžete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY