- musicserver.cz">

Britney Spears v nové knize šokuje: "S Justinem Timberlakem jsem čekala dítě"

22.10.2023 16:26 - Simona Knotková | foto: Sony Music

Britney Spears v posledních letech okupuje spíše bulvární plátky než přední místa hitparád. Na vině je její osobitá prezentace na sociálních sítích, plná tanečků a hrátek s noži, či divoký rozvod s třetím manželem Samem Asgharim.

Olej do ohně jistě přilije i autobiografie "The Woman In Me", která se na pultech obchodů poprvé objeví 24. října. Některé pasáže z knihy jsou k vidění ale už nyní. Web magazínu People kupříkladu zveřejnil úryvek, který může být pro mnoho fanoušků šokující. Jednačtyřicetiletá zpěvačka v něm tvrdí, že byla těhotná se zpěvákem Justinem Timberlakem.

"Překvapilo mě to, ale nebyla to pro mě žádná tragédie. Justina jsem velmi milovala. Vždycky jsem plánovala, že jednoho dne budeme mít spolu rodinu, bylo by to jen mnohem dřív, než jsem očekávala. Justin ale neměl radost. Řekl, že jsme ještě příliš mladí a na dítě nejsme připraveni," píše ve svých memoárech.

Hudební pár snů spolu začal chodit v roce 1999, když oběma bylo kolem osmnácti let, a o tři roky později se rozešel. Jak Spears dále informuje v textu, neplánované těhotenství bylo uměle přerušeno. "Kdyby to bylo jen na mně, nikdy bych to nedopustila. Justin si byl ale jistý, že otcem být nechce. Dodnes je to jedna z nejbolestivějších věcí, kterými jsem si v životě prošla," svěřuje se.

Fanoušci nyní spekulují, že prodělaný potrat a i s ním spojené trauma se odráží ve videoklipu k songu "Everytime", který zpěvačka vydala v roce 2003.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY