Britney Spears vydá v říjnu knihu "The Woman In Me". Popíše v ní i mnohaleté opatrovnictví

17.07.2023 10:18 - Jana Kloučková | foto: Dennis Van Tine

Necelé dva roky uběhly od soudního rozhodnutí, které Jamieho Spearse zprostilo opatrovnictví nad jeho dcerou Britney. Celá kauza si vysloužila nevídanou mediální pozornost, během níž Britney Spears získala plnou podporu i ze strany veřejnosti.

Zpěvačka se nyní rozhodla o svůj příběh podělit prostřednictvím knihy. Titul s názvem "The Woman In Me" vyjde 24. října u nakladatelství Simon & Schuster.

Právě tato společnost vyhrála nabídkovou válku mezi několika vydavateli na práva k publikaci. Ačkoliv podmínky dohody zůstávají nezveřejněny, podle magazínu Variety šlo přímo o rekordní obchod v částce, která se měla vyšplhat až k 15 milionům dolarů.

"Přichází... můj příběh, za mých podmínek. Konečně. Jste připraveni?" láká Britney. Na stránkách memoárů bude vyprávět podrobnosti o cestě ke slávě, hudební kariéře a vztazích s rodinou, včetně onoho třináctiletého opatrovnictví. Popová hvězda se před pár dny na sociálních sítích svěřila s tím, že aby knihu dokončila, musela absolvovat hodně terapií. Lze tak očekávat, že na povrch vypluje mnoho nečekaných a dosud nezveřejněných tajemství.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY