Imagine Dragons odstartují září novou deskou

26.08.2021 14:53 - Honza Balušek | foto: Interscope Records

Imagine Dragons na svou novou řadovku lákají již pěkně dlouho, vždyť pilotní singly "Follow You" a "Cutthroat" vyšly už v polovině března. V červenci je pak následovala temná skladba "Wrecked", kterou zpěvák Dan Reynolds napsal poté, co jeho švagrová prohrála boj s rakovinou, a 3. září se konečně dočkáme celého alba nazvaného "Mercury Act 1".

Prozatím není známo, zda "Act 1" v titulu nahrávky znamená, že se dříve či později dočkáme druhé části, jisté ale je, že kapela znatelně proměnila svůj zvuk. Za to určitě mohou producenti Joel Little a hlavně Rick Rubin, kteří měli práce na desce na starosti.

Skupina se brzy představí také koncertně, i když značně nevšedně. V rámci série Walmart's Homecoming zahraje 27. srpna v Las Vegas v Bonanza High School, tedy ve škole, již navštěvoval frontman formace. Chce se prý tak alespoň trošku odvděčit za vše, co mu tamní učitelé během studií dali.

Tracklist nové kolekce Imagine Dragons bude následující: My Life, Lonely, Wrecked, Monday, #1, Easy Come Easy Go, Giants, It's Ok, Dull Knives, Follow You, Cutthroat, No Time For Toxic People, One Day.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY