Travis Scott zarapuje poprvé v Česku. O2 arenu obsadí už v červenci

07.05.2024 12:02 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Hiphopová ikona Travis Scott míří poprvé do České republiky. Rapová událost roku proběhne už 18. července v pražské O2 areně. Vstupenky za ceny od 1 690 Kč budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 10. května v 10:00, členové Live Nation klubu budou mít šanci je zakoupit o den dříve.

Po vyprodaném severoamerickém turné "UTOPIA - Circus Maximus Tour 2023" a rekordním albu "UTOPIA" bude turné Travise Scotta pokračovat letos v létě dvanácti koncerty v arénách a na stadionech, včetně jeho prvního vystoupení v České republice.

Travis Scott je zásadním rapperem současné populární hudby, se svými 49 miliony prodaných alb jen v USA, čtyřmi prvními místy v americké hitparádě Billboard Hot 100 a mnoha oceněními, včetně deseti nominací na ceny Grammy, se suverénně postavil vedle osobností, jako jsou Kanye West, Kendrick Lamar nebo Beyoncé.

Dosud vydal čtyři alba, na tom nejnovějším, loňském s názvem "UTOPIA" hostuje výkvět špičkového hip hopu (Drake, Playboi Carti, Beyoncé, The Weeknd, Yung Lean, Young Thug, Kid Cudi, SZA, James Blake a další) a desku produkovalo jedenadvacet producentů. Devatenáct písní přináší opojný mix ambientních experimentů, překvapivých beatů a úchvatné orchestrace.

Nahrávka se stala nejprodávanějším hiphopovým albem roku 2023, čtyři týdny po sobě se držela na prvním místě v žebříčku Billboard Top 200 a celosvětově nasbíralo přes 50 miliard streamů. Spotify kolekci navíc označilo za nejstreamovanější nahrávku v prvním týdnu roku 2023 a Apple Music potvrdilo největší počet streamů alba v první den roku 2023.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY